Te koop!

De Contest 35 ‘Galena’ heeft recent een uitgebreide refit ondergaan en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. Ze is een goede en veilige maar ook vlotte cruiser, onder Lloyds keur gebouwd conform de geroemde kwaliteit van Contest en geschikt voor alle wateren. De ‘Galena’ heeft een klassiek ruim interieur, dat haar (lange) eigenaren in staat stelt om comfortabel aan boord te verblijven. Geschikt voor IJsselmeer en Noordzee, of voor de oceanen, want het is een ideale vertrekkersboot.
De ‘Galena’ is als Contest 35 met nummer (35)123 in 1982 gebouwd door Conyplex te Medemblik. De boot werd ingevoerd in Frankrijk onder de naam ‘Yacha’ en gestationeerd in St. Tropez. In 1997 werd het schip verkocht aan een Britse accountant, die na enkele jaren de tot ‘BoogieMan’ herdoopte Contest naar het Verenigd Koninkrijk liet transporteren. Hij bevoer sindsdien de oost- en zuidkust van Engeland.
In 2014 kochten wij haar en werd de naam ‘Galena’ (Godin van de kalme zee). Ze is klaar voor elke reis. Maar helaas moeten we haar wegens persoonlijke omstandigheden verkopen.
error: Content is protected !!